How many inches in iphone 11 pro max

Pro cameras. ProDisplay. ProPerformance.

Shoot amazing videos and photos with ultra-wide angle, wide angle and telephoto lenses. Take photos like you've never done before in low light with night mode. Watch HDR movies and shows on the 6.5" (16.5 cm) SuperRetina XDR display, the brightest iPhone display ever *2. Experience a unique performance in games, augmented reality (AR) and photography with the A13 Bionic Chip. You'll also get battery life for the whole day *1 and a new level of water protection *3. Everything in the first iPhone that is powerful enough to be called Pro.

This text is machine translated.

Highlights & Details

  • 16.5 cm (6.5 inch) display,
  • CPU ( )
  • 256 GB internal memory ()
  • iOS 13

Facts

  • True tone display
  • Display with large color space (P3)
  • Haptic touch
  • 800 Nits maximum typical brightness, 1200 Nits maximum brightness (HDR)
  • Grease-resistant coating
  • Simultaneous multiple language support including special character display.

Delivery

  • IPhone with iOS 13
  • EarPods with Lightning connector
  • USB-C to Lightning cable
  • 18 W USB-C power adapter (power supply)
  • Documentation.

Comments

*1 Battery life varies depending on usage and configuration. For more information, visit apple.com/de/batteries.
*2 the display has rounded corners. Measured as a rectangle, the display has a diagonal of 5.85" (14.86 cm) in the iPhone11 Pro and of 6.46" (16.40 cm) in the iPhone11 ProMax. The actual visible display area is smaller.
*3 The iPhone11 Pro and the iPhone11 ProMax are protected from water and dust and have been tested under controlled laboratory conditions. The iPhone11Pro and iPhone11 ProMax are classified under IP68 according to IEC Standard 60529 (up to 30 minutes and up to 4 meters in depth). The protection against water and dust is not permanent and can become less over time as a result of normal wear and tear. Do not charge a wet iPhone. The user manual contains instructions for cleaning and drying.
*4 Qi wireless chargers are sold separately.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Tot €400 terug bij inruil van je oude iPhone 12! | Extra voordeel met KPN Hussel!

How many inches in iphone 11 pro max

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Uitstekende camera

Minpunten

  • Verouderd design
  • Geen LiDAR-scanner

Prijzen vergelijken

Dit moet je weten over de iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max is de opvolger van de iPhone XS Max. De 11 Pro Max is met 6,5-inch de grootste smartphone die Apple tot nog toe heeft uitgebracht. Het toestel werd in 2020 opgevolgd door de iPhone 12 Pro Max en vervolgens in 2021 door de iPhone 13 Pro Max. Op deze pagina praten we je bij over de iPhone 11 Pro Max, de beste iPhone van 2019.

De iPhone 11 Pro Max samengevat:

  • Opvolger van iPhone XS Max heeft haarscherp 6,5-inch Retina-scherm
  • De iPhone 11 Pro Max is beschikbaar in 64GB, 256GB en 512GB en in de kleuren middernachtgroen, zilver, spacegrijs en goud.
  • Heeft een krachtige en energiezuinige A13chip
  • Drievoudige camera achterop (allemaal 12 megapixel), 12 megapixel-selfiecamera
  • De iPhone 11 Pro Max is (spat)waterdicht voor 30 minuten op een diepte van maximaal twee meter

How many inches in iphone 11 pro max

iPhone 11 Pro Max review: onze tweede indruk

De iPhone 11 Pro heeft geen baanbrekende en unieke functies aan boord, maar is wel precies wat we van een goede smartphone verwachten. Met de topprestaties, geweldige camera, lange accuduur en fijne software die jarenlang updates krijgt, doet de 11 Pro zijn naam eer aan. Ben je op zoek naar een smartphone waar je veel en intensief gebruik van gaat maken, dan zijn er weinig apparaten die je met een geruster hart in huis kunt halen.

→ Lees verder in onze tweede indruk van iPhone 11 Pro (Max)

iPhone 11 Pro Max prijs

De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in vier kleuren: goud, middernachtgroen, spacegrijs en zilver. Het toestel is in drie uitvoeringen te koop. Het instapmodel heeft 64GB opslag, de middelste versie is van 256GB voorzien en de meest uitgebreide uitvoering heeft maar liefst 512GB opslag aan boord. Het toestel is al enige tijd verkrijgbaar en de prijzen zijn inmiddels gedaald. Bekijk onze prijsvergelijkers voor actuele prijzen en vind de beste deal.

  • Vergelijk alle iPhone 11 Pro Max abonnementen
  • Vergelijk alle iPhone 11 Pro Max los toestel prijzen

How many inches in iphone 11 pro max

Welke iPhone 11 is de beste keus?

Apple heeft in 2019 drie iPhones uitgebracht: welke moet je kiezen? Het antwoord op die vraag is behoorlijk persoonlijk, maar de 11 Pro Max blinkt met name uit op het gebied van camera’s. Het toestel heeft namelijk drie lenzen achterop, in plaats van twee zoals op de iPhone 11.

Vind je het scherm van dat toestel net iets te groot? Dan is de iPhone 11 Pro waarschijnlijk de beste keus. Deze is kleiner dan de Max, maar heeft dezelfde specificaties. Wie vooral op zoek is naar een betaalbare Apple-telefoon moet bij de iPhone 11 zijn, het instapmodel. Wanneer je het beste van het beste wil en geld geen rol speelt, moet je bij de iPhone 13 Pro Max zijn. Dit toestel is op alle vlakken beter dan de 11 Pro Max.

Lees verder na de advertentie.

Steun iPhoned

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 11 Pro Max: de belangrijkste upgrades

De iPhone 11 Pro Max was de beste iPhone van 2019. Omdat Apple ieder jaar uitpakt met de Pro-telefoons gaat het toestel nog jaren mee. Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken van de beste 2019-iPhone voor je samengevat.

1. Een groot 6,5-inch oled-scherm

De iPhone 11 Pro Max is de grote broer van de iPhone 11 Pro, die een 5,8 inch oled-scherm heeft. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas als je graag onderweg naar films kijkt op je iPhone, of veel mobiele games speelt.

Houd er wel rekening mee dat dit display zich moeilijker laat bedienen met één hand. Zeker voor mensen met kleine handen is dat al langer een drempel om voor een Plus- of Max-toestel te kiezen.

How many inches in iphone 11 pro max

2. Een drievoudige camera

Net als de iPhone 11 Pro bevat ook de Max een extra cameralens. Dit is goed nieuws, want de iPhone 11 Pro Max maakt daardoor betere foto’s dan zijn voorganger. De nieuwe camera is een groothoeklens, waarmee je dus een groter oppervlakte kunt vastleggen. Zo’n lens is daarmee ideaal voor groepsfoto’s of landschapsfoto’s. Ook zorgt de groothoeklens voor betere foto’s bij weinig licht omdat hij meer licht kan opvangen.

 Lees ook: iPhone 12 (Pro)-camera: 7 nieuwe functies en verbeteringen op een rij

Steun iPhoned

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

3. Software: jarenlang gegarandeerd van updates

De iPhone 11 Pro Max kwam gelijktijdig uit met iOS 13, dé iPhone software-update van 2019. We weten niet precies hoe lang het toestel geüpdatet wordt. Gezien Apples uitstekende reputatie op het gebied van software-updates verwachten we echter dat het toestel zo’n vier/vijf jaar lang door het bedrijf ondersteund wordt. Concreet betekent dit dat de iPhone 11 Pro Max tot en met iOS 18 geüpdatet wordt.

4. Grotere accu

Ook fijn: de flinke accucapaciteit. De iPhone 11 Pro Max heeft een capaciteit van bijna 4000 mAh terwijl de iPhone XS Max (uit 2018) op 3174 mAh blijft ‘steken’. Tezamen met de energiezuinige A13-chipset zorgt dit ervoor dat de 11 Pro Max een stuk langer meegaat dan zijn voorganger.

How many inches in iphone 11 pro max

Verschillen met de iPhone 12 Pro Max

Zit je te twijfelen tussen de iPhone 11 Pro Max en zijn opvolger? Stiekem zijn er best een hoop verschillen tussen de twee. Te beginnen met het design. De 12 Pro Max heeft een retrodesign met harde, rechtopstaande randen terwijl het scherm van de 11 Pro Max meer in een vloeiende lijn doorloopt in de achterkant.

Ook onder de behuizing verschillen de twee. De iPhone 12 Pro Max wordt aangedreven door de snellere A14-processor, terwijl de 11 Pro Max het met een net iets minder rappe A13 moet doen.

Op cameragebied heeft Apple in het tussenjaar stappen gemaakt. De 12 Pro Max heeft bijvoorbeeld een LiDAR-scanner die helpt bij portretfotografie en er zit een fysieke sensor in die de lens tijdens het fotograferen stabiliseert, met minder schokkerige plaatjes tot gevolg.

 Lees verder in onze iPhone 12 Pro Max vs iPhone 11 Pro Max-vergelijking

iPhone 13 varianten nu verkrijgbaar

Inmiddels is ook de iPhone 13 Pro Max verkrijgbaar. In het toestelvergelijker hieronder zie je eenvoudig de belangrijkste verschillen tussen het nieuwe toestel en de vorige modellen. Tegelijkertijd met de iPhone 13 Pro Max kwam ook de normale iPhone 13, de iPhone 13 mini en de iPhone 13 Pro uit.

Vergelijk deze Pro Max toestellen

iPhone 11 Pro Max kopen: check onze prijsvergelijkers

De iPhone 11 Pro Max wordt los en in combinatie met een abonnement aangeboden. Gebruik onze prijsvergelijker om de beste deal voor jou te scoren. Je kunt onder meer filteren op kleur, opslagcapaciteit en prijs:

  • Vergelijk alle iPhone 11 Pro Max abonnementen
  • Vergelijk alle iPhone 11 Pro Max los toestel prijzen
  • Vergelijk alle sim only-abonnementen

Apple iPhone 11 Pro Max deals

Abonnement Los toestel Refurbished

How many inches in iphone 11 pro max

Apple iPhone 11 Pro Max

200 min of 200 sms

10000MB (5G)

2 jaar

Eenmalig toestel € 150,00

Gemiddeld p/m: € 60,46

Bekijk bij Belsimpel

How many inches in iphone 11 pro max

How many inches in iphone 11 pro max

Apple iPhone 11 Pro Max

150 min en onbeperkt sms

10000MB (5G)

2 jaar

Eenmalig toestel € 137,00

Gemiddeld p/m: € 61,96

Bekijk bij Belsimpel

How many inches in iphone 11 pro max

How many inches in iphone 11 pro max

Apple iPhone 11 Pro Max

120 min en onbeperkt sms

12000MB (5G)

2 jaar

Eenmalig toestel € 112,00

Gemiddeld p/m: € 62,41

Bekijk bij Belsimpel

How many inches in iphone 11 pro max

How many inches in iphone 11 pro max

Apple iPhone 11 Pro Max

150 min of 150 sms

12000MB (5G)

2 jaar

Eenmalig toestel € 168,00

Gemiddeld p/m: € 65,75

Bekijk bij Belsimpel

How many inches in iphone 11 pro max

Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Steun iPhoned

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gebruikers reviews Apple iPhone 11 Pro Max

Maak kans op een Bol.com waardebon t.w.v. 25 euro met jouw eigen Apple-gebruikersreview. De voorwaarden van de gebruikersreviews-winactie zijn hier te vinden.

Beoordeling

  • Groot schermformaat
  • Goede camera
  • iOS systeem
  • Snel

  • Geen

Erg fijn toestel, ligt goed in de hand, iOS werkt prettig en snel. Groot schermformaat is ideaal voor het kijken van video (onderweg). Al bijna 2 jaar in gebruik, zonder problemen!

Gerben — 18 augustus 2022

  • Schermgrootte
  • Batterij
  • Camera

  • De prijs is wel heel hoog

Van iphone pro naar max gegaan.Valt qua grote erg mee. Batterij gaat langer mee en past prima in mijn zak. Bijna tijd om door te gaan de nieuwe generatie.

Dennis Dirkzwager — 18 augustus 2022

  • Camera
  • Kwaliteit

  • Batterij

Ik gebruik m nu inmiddels een jaar. Alles loopt perfect en heb nog geen mankementen. De batterijduur valt ietwat tegen.

Quinten Alderliesten — 18 augustus 2022

Meer reviews

Lees hier ons recensiebeleid

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox? Schrijf je in voor de iPhoned-nieuwsbrief.

Aanmelden

Schrijf je nu in voor de iPhoned nieuwsbrief

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden

How tall is an iPhone 11 Pro Max?

iPhone 11 Pro.

How many inches is a iPhone 11 Pro Max with case?

【Compatible with】: Only fit for Apple iPhone 11 Pro Max (6.5 inch), NOT compatible with other devices. ... .

Is 11 Pro Max bigger than XR?

The iPhone 11 Pro Max screen is larger in size, and also higher quality than the iPhone Xr screen. The iPhone 11 Pro Max has a 6.5” Super Retina XDR (OLED) HDR display and the iPhone Xr has a 6.1” Liquid Retina HD (LCD) display.

Is iPhone 11 Pro Max bigger than 11?

Starting with size, the iPhone 11 screen measures 6.1 inches (the same as the Phone 12 and 13). The iPhone 11 Pro is slightly smaller at 5.8 inches, and the iPhone 11 Pro Max measures 6.5 inches.