Roc retinol correxion line smoothing night serum capsules reviews

Speciaal voor de fijne lijntjes die ontstaan na het passeren van de 25 jaar ontwikkelde RoC® de line smoothing range RETINOL CORREXION®. De stevigheid van de huid wordt verbeterd waardoor fijne lijntjes minder kans krijgen. Twee heerlijke producten met retinol die zorgen voor een egale, gerevitaliseerde huid die soepel en zacht aanvoelt.

Roc retinol correxion line smoothing night serum capsules reviews

Fijne lijntjes (en rimpels) heb ik inderdaad dus de Retinol Correction serum capsules waren zeker welkom! Ik mocht een kleine verpakking met daarin 10 stuks testen en ik vind ze behalve handig in gebruik ook heel fijn voor mijn huid.

Ontdek deze krachtige, nachtbehandeling die de huid vernieuwt. Een crème-achtig serum verpakt in een plantaardige, biologisch afbreekbare capsule voor eenmalig gebruik, goed afgesloten voor optimale frisheid. Dit klinisch bewezen serum, gemaakt met geconcentreerde pure RoC® Retinol en antioxidanten zorgt voor een gladdere, gerevitaliseerde huid en voor een soepel huidgevoel.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN & WERKING

  • Pure RoC® Retinol – de geavanceerde vorm van Retinol van RoC®, is ontwikkeld om de celvernieuwing te verhogen en het collageen te stimuleren
  • Bio-geïnspireerde antioxidant – heeft 2x de kracht van vitamine E en levert aminozuren, eiwitten en vitamines om de huid te ondersteunen
  • Ceramide NP -verbetert de beschermende barrièrefunctie van de huid en voorkomt vochtverlies

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk bij langdurig gebruik
  • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid
  • Verbetert de celvernieuwing voor een gladdere huid
  • Ondersteunt het gezonde collageen van de huid
  • Dermatologisch getest
  • Geurvrij

HOE TE GEBRUIKEN

Draai voorzichtig de capsule open. Verdeel het serum over een gereinigd gezicht en hals voor het slapen gaan, wanneer de huid het meest ontvankelijk is voor herstel en vernieuwing.

UNIEKE VERPAKKING / FABRICAGE

Verpakt in een plantaardige, biologisch afbreekbare capsule. Een enkele dosis om een nauwkeurige dosering te garanderen en de potentie en versheid te behouden. De capsules zijn verpakt in een doorzichtige verpakking met een schroefdeksel. Gemaakt in Spanje.

Roc retinol correxion line smoothing night serum capsules reviews

Over RoC® Retinol

RoC® staat bekend om de producten met als hoofdbestanddeel retinol. Dit bijzondere bestanddeel wordt ondertussen veel gebruikt maar wat is retinol nu precies en waarom is RoC® retinol nu zo bijzonder?

Maar wat is retinol eigenlijk?

Retinol is een retinoïde, een derivaat van vitamine A dat van nature in de huid voorkomt. Retinol stimuleert het vernieuwingsproces van de huid en vermindert tekenen van veroudering zoals lijntjes en rimpels, donkere vlekken en verlies van elasticiteit. Het werkt diep in het huidoppervlak om een vernieuwde, frissere huid te onthullen.

Naarmate we ouder worden, vertraagt het vernieuwingsproces en wordt de huid doffer. Retinol helpt bij het verwijderen van oude, doffe huidcellen op het oppervlak om een frissere, gezonder uitziende huid te onthullen. Retinol- huidverzorging kan een aanzienlijke invloed hebben op het uiterlijk van de huid.

Waarom RoC® Retinol?

RoC® was de eerste die een methode ontdekte om retinol te stabiliseren, waardoor het veilig en effectief is voor dagelijks gebruik. Retinol is een zeer onstabiel molecuul – het wordt onmiddellijk afgebroken bij blootstelling aan licht of zuurstof.

In 1995 ontwikkelden RoC®-wetenschappers een nieuwe benadering voor het vervaardigen van retinolformuleringen onder specifieke omstandigheden om de bescherming tijdens elke stap van het productie- en verpakkingsproces te garanderen. 25 jaar later blijven RoC®- wetenschappers leiders op het gebied van huidverzorging tegen veroudering, waarbij ze de wetenschap van retinol bevorderen met klinische innovaties die zijn ontworpen om de werkzaamheid en esthetiek te optimaliseren. Elke behandelingsformule is wetenschappelijk vervaardigd en klinisch getest om ervoor te zorgen dat deze stabiel blijft van de eerste tot de laatste druppel.

Roc retinol correxion line smoothing night serum capsules reviews

Van RoC® Retinol is klinisch bewezen dat het:

  • de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en zelfs diepe rimpels vermindert
  • het optreden van hyperpigmentatie (ouderdomsvlekken) vermindert
  • de huidvernieuwing verbetert
  • de elasticiteit van de huid verbetert
  • de gladheid van de huid vergroot
  • zichtbaarheid van grote poriën vermindert

Het resultaat is een jonger uitziende, stralende huid. 

Retinol de huid kan irriteren als het niet op de juiste manier vervaardigd is. De methode van RoC® maakt gebruik van gepatenteerde productieprocessen waarbij zij pure RoC® retinol stabiliseren in gepatenteerde formuleringen die zijn ontworpen voor optimale werkzaamheid en veiligheid.

-RoC® gebruikt een uniek mineralencomplex om de irriterende effecten van retinol te minimaliseren

-Elk RoC®-product is klinisch getest op werkzaamheid en veiligheid op de huid.

-Onze klinische studies laten vrijwel geen irritatie zien bij gebruik van RoC® Retinol

Mijn ervaring

De capsules zijn gemakkelijk open te maken, je draait het topje eraf en dan duw je het serum in je handpalm. Er zit enorm veel in zo een kleine capsule. Ik kon rijkelijk mijn gezicht en hals ermee insmeren.

Roc retinol correxion line smoothing night serum capsules reviews

Het voelt zalig aan, vettig zonder vet te zijn. En niks van een gevoeligheid of irritatie bemerkt. Ik heb ze 10 avonden achter elkaar gebruikt en iedere ochtend werd ik wakker met een super zacht huidje. Eigenlijk vond ik het gewoon zonde om het serum te verwijderen dus stelde ik mijn douche (= ook reinigen van mijn gezicht) vaak extra lang uit zodat het nog langer zou kunnen inwerken.

Heb ik minder fijne lijntjes? Ik kan niet zeggen dat ze weg zijn maar ik vind mijn huid er weer heel goed uitzien!

Adviesverkoopprijs: € 39,95 (30 stuks) of € 18,50 (10 stuks)

Ben jij ook zo’n fan van Retinol?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

WIE KAN EN WIL ONS STEUNEN?

How do you use RoC retinol correxion line smoothing night serum capsules?

Gently twist to open the capsule. Smooth serum over cleansed face and neck at night when skin is most receptive for repair and renewal. Note: You may experience mild tingling or redness during use. This is normal and should be temporary until your skin adjusts.

What percentage of retinol is in RoC capsules?

Ingredient callouts this product contains an effective form of Retinoids (vitamin A): retinol 2.00% - 3.10%. Retinoids are potent multitasking actives. They work to improve and prevent early signs of aging, reduce hyperpigmentation (age spots and post-acne marks), and prevent inflamed blemishes and clogged pores.

When should I take RoC serum capsules?

Smooth serum over cleansed face and neck at night when skin is most receptive to renewal.

What do the RoC capsules do?

RoC's Hydrate + Plump Serum Capsules are the perfect addition to any skin care routine. RoC's unique form of Hyaluronic Acid is like nothing I have used before. These spheres have the ability to plump up the skin quickly, revealing smoother, plumper skin in just 1 week.